Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در پایان بخش نخست یکصدوسیزدهمین نشست مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران در جمع خبرنگاران درباره خواهرخواندگی شهر تهران و کربلا که روز گذشته تفاهم آن به امضاء رسیده است، گفت: تهران و سایر کلانشهرها براساس قاعده خاصی با سایر شهرهای کشورهای دنیا خواهرخواندگی دارد که در همین راستا با استاندار کربلا تفاهم‌نامه‌ای داشتیم که موضوع کمک‌گرفتن و کمک‌دادن برای رونق و آبادانی این دو شهر فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم بتوانیم در راستای خواهرخواندگی‌ها، شاهد خدمات متقابل باشیم.

زاکانی در پاسخ به سوالی در خصوص افزایش ترافیک تهران به ویژه در حین برگزاری نمایشگاه ساختمان در محل نمایشگاه‌های‌ بین‌المللی تهران (سئول) اظهارکرد: نمایشگاه و برگزاری آن در تهران از قبل مصوبه‌ای دارد که باید از تهران منتقل شود. پیگیر این موضوع هستیم تا نمایشگاه‌ها به شهر آفتاب منتقل شوند اما به واسطه کرونا شهر آفتاب در سال‌های اخیر غیرفعال بوده که ما در حال حاضر فعال کردیم به شکلی که در سال جاری ۴۷ نمایشگاه در این محل برگزار می‌شود که البته بخشی از آنها نیز تاکنون انجام شده است.

او افزود: نمایشگاه فعلی در محل سئول قابل توسعه نیست و در بخش حمل و نقل نیازمند این توسعه هستیم بنابراین با توجه به برگزاری نمایشگاه ساختمان ظرف روزهای گذشته شاهد تشدید ترافیک در این محدوده بودیم اما در مورد ترافیک عمومی در تهران نیازمند توسعه حمل و نقل عمومی هستیم و تا تقویت حمل و نقل عمومی انجام نشود ما با این ترافیک مواجه خواهیم بود. 

پلمب یکی از ساختمان‌های ناایمن تهران در شب گذشته

شهردار تهران در خصوص معرفی ساختمان‌های ناایمن در تهران که وزارت کشور به صورت جدی پیگیر این موضوع است، گفت: همه کلانشهرهای کشور میراثی دارند که نقاط مثبت و منفی به همراه دارد یکی از نقاط دارای مشکل در همه شهرها و تهران ساختمان‌های ناایمن و گودهای پرخطر است. برهمین اساس در تهران ستاد ایمنی تشکیل و از شهرداری به این ستاد دعوت شده است و دو جلسه تاکنون برگزار شده این موضوع را تبدیل به پروژه‌ای کرده‌ایم تا با بهره‌گیری از کارهای گذشته ساختمان‌های ناایمن شناسایی شوند شب گذشته نیز این شناسایی‌ها منجر به اقدام عملی شد و نهایتا یکی از ساختمان‌های ناایمن تهران پلمب شد.

آغاز ایمن‌سازی گود برج میلاد

زاکانی اضافه کرد: همچنین گود ناایمن برج میلاد ایمن‌سازی آن آغاز شده است. در تهران ساختمانی در مرکز شهر بود که قبلا یک طبقه آن تخریب شده بود اما مالک آن حرکت کرده بود به سمت دریافت مجوز برای ساخت دو طبقه دیگر که با کار جدی این موضوع لغو شد. به این ترتیب مسیری که جنبه ایمنی شهروندان را دارد تثبیت شد اما این ایمن‌سازی کار یک شبه نیست. این ستاد کار جدی را آغاز کرده که امیدواریم خدمت آن و نتایج آن برای مردم شهر تهران ماندگار شود.

کد خبر 698638 برچسب‌ها کلانشهر علیرضا زاکانی شهردارى تهران مجمع شهرداران كلانشهرهاى ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کلانشهر علیرضا زاکانی شهردارى تهران ساختمان های ناایمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۶۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد

سید محمود عرب گفت: از این تعداد، یک میلیون و ۹۸۰ هزار و ۴۳۶ نفرساعت در بخش خدمات، ۲۰۲ هزار و ۳۳۱ نفرساعت در بخش صنعت و ۱۷۵ هزار و ۲۳۴ نفرساعت در بخش کشاورزی بوده است.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم عنوان کرد: ۲۲۳ هزار و ۲۶۶ نفرساعت در بخش فرهنگ و هنر و ۶۴ هزار و ۱۴ نفرساعت در بخش جوار کارگاهی آموزش ارایه شده است.

عرب با اشاره به فعالیت ۴۰۳ آموزشگاه آزاد و مراکز جوار کارگاهی در قم، ادامه داد: ۳۵۰ آموزشگاه در بخش خدمات، ۲۷ آموزشگاه در بخش صنعت، ۱۲ آموزشگاه در بخش کشاورزی، ۴۵ آموزشگاه در بخش فرهنگ و هنر و ۱۲ آموزشگاه جوار کارگاهی به حرفه‌آموزان در استان قم آموزش ارایه می‌دهند.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم بیان کرد: سال گذشته ۲۳۹ پروانه فعالیت آموزشگاه‌ها صادر و یا تمدید شده است.

به گفته عرب، آموزش‌های مهارتی در چهار خوشه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر در آموزشگاه‌های آزاد و مراکز کارگاهی فعال است و همچنین ۵۴۰ مربی در این آموزشگاه‌ها فعالیت دارند.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم بیان کرد: در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد و مراکز جوار کارگاهی استان قم، ۴۲ رشته و ۳۹۷ حرفه فعال است.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم گفت: گروه‌های آموزشی در بخش آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد استان شامل صنایع خودرو، صنایع چوب، جوشکاری و بازرسی جوش، تاسیسات، صنایع چرم پوست و خز، مدیریت صنایع، مکانیک، برق، ساختمان، امور اداری، بهداشت و ایمنی، مراقبت و زیبایی، صنایع پوشاک، هتل داری، امور دام و ماکیان، امور زراعی، صنایع غذایی، فرش و صنایع دستی، هنر‌های تجسمی، فناوری نرم و فرهنگی، گیاهان دارویی و دارو‌های گیاهی، خدمات حقوقی، صنعت گاز، کنترل و ابزار دقیق، صنایع فلزی، معماری، معدن، امور مالی و بازرگانی، فناوری اطلاعات، خدمات آموزشی، گردشگری، امور باغی، خدمات تغذیه‌ای، طلا و جواهر سازی، هنر‌های تزیینی و فناوری نانو می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • ناشران خارجی به نمایشگاه آمدند
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • خبر خوب| شهری که پرنده‌ها هم حواسشون به تمیزی هست
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • رونمایی از ماکت عمارت تاریخی پست گیلان در شهرداری رشت
  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات